De vrouw lachte een 3-jarige uit om zijn sokken. Zijn moeder’s antwoord aan haar wordt door duizenden geprezen!

Eén van de moeilijkste dingen bij het opvoeden van je kinderen is als je ziet dat ze worden gepest, en het is nog erger als je ziet dat er volwassenen bij betrokken zijn. Ze zouden beter moeten weten, zou je denken.

Toen Shona Campbell haar 3-jarige zoontje van de peuterschool haalde, hoorde ze hoe de andere kinderen haar zoon plaagden voor zijn “meisje sokken”. De moeder van het kind dat de vervelende opmerking maakte stond er maar zo’n beetje bij en lachte mee met haar kind.

Shona vond dit zo onterecht dat ze besloot om een post op Facebook te plaatsen, een post die meer dan 100 000 keer is gelezen.

Lees Shona’s doordachte en scherpe woorden hier en deel ze met je vrienden zodat we haar helpen om haar boodschap te verspreiden!

“Aan de moeder die haar kind kwam ophalen van de peuterspeelzaal, je dacht dat ik je niet hoorde, maar ik verzeker je: dat deed ik wel! Toen uw kind mijn zoon erop wees dat hij hartjes op zijn sokken had, en hem plaagde met zijn vrouwelijke sokken, dan is het zo hopeloos als je als ouder gewoon mee lacht met je kind.
Mijn zoon is 3 jaar oud, hij houdt van harten, hij houdt van de kleur roze, hij speelt graag met poppen en kinderwagens. Maar waar hij vooral van houdt, is om vrij te zijn in het maken van zijn eigen keuzes.

Hij koos deze sokken in de winkel, en hij koos ervoor om ze vandaag aan te doen. Waarom zouden we onze kinderen leren dat sommige dingen alleen voor meisjes of jongens zijn? Als mijn zoon een jurk wil dragen, krijgt hij er één! Als hij een grote pluizige hoed wil dragen, kan dat! En als hij sokken met hartjes wilt dragen, doet hij dat ook! Ik wil mijn zoon opvoeden om die persoon te worden die hij wilt zijn en ik stel het niet op prijs als mensen hem vertellen dat hij het verkeerde doet, door wat hij draagt ​​of wel of niet doet.

Dit is de perfecte leeftijd om onze kinderen te leren om hun eigen beslissingen te nemen en ze erachter te laten komen wie ze willen zijn, en niet degene waarvan de maatschappij vindt dat ze zouden moeten zijn! Dit is mijn zoon. En ik hou van hem. Met hartjes sokken en alles! Deel deze oproep. Ik zou heel graag willen dat iedereen inziet dat jongens en meisjes zelf mogen kiezen wat ze aandoen, waarmee ze spelen. Ik hoop dat mensen hun bekrompenheid laten varen en met een open geest hun kinderen opvoeden. ”

Aan de moeder die haar kind kwam ophalen van de peuterspeelzaal, je dacht dat ik je niet hoorde, maar ik verzeker je: dat deed ik wel!!

Posted by Shona Campbell on Thursday, March 24, 2016


You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>