De pasgeboren gaat vliegen – de kersverse ouders doen iets heel attent voor de omzittende!

De eerste keer vliegen kan best eng zijn. Vooral voor kleine kinderen is het vaak spannend en eng. Ze krijgen vaak last van hun oren en beginnen dan te huilen, vaak ter ergernis van de andere passagiers.

Vaak is een vliegtuig sowieso al niet comfortabel en als je lang aan het reizen bent dan raak je snel geïrriteerd. Als een baby dan begint te huilen is het helemaal vervelend.

Voor de ouders is het ook lastig, want die vinden het helemaal vervelend omdat het hun kind is dat voor al het lawaai zorgt.

Deze kersverse ouders hadden daar wat op bedacht. Het is namelijk zo goed als onvermijdelijk dat een kind begint te huilen. Daarom hebben de ouders een “care package” gemaakt voor de omzittende.

In het pakketje zit een briefje die de situatie uitlegt. Naast een attent briefje zit er ook nog oordopjes en wat traktaties in. Wat creatief en attent van de ouders!

3-12
Telegraaf

Het briefje luidt:

“Hallo vreemde,

Mijn naam is Madeline. Ik ga voor de eerste keer vliegen op 17 December. Ik zal proberen me te gedragen maar ik wil al van tevoren me verontschuldigen voor als ik in paniek raak, bang wordt of als mijn oren pijn doen. Mijn mama en papa hebben dit pakketje gemaakt met wat traktaties. Er zitten ook oordopjes in voor het geval mijn eerste publieke serenade niet zo leuk is voor de omgeving.

Een goede vlucht gewenst”

Als iedereen zo attent was als deze ouders dan zou de wereld een stuk betere plek zijn. Deel het verhaal met je vrienden en familie!